Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Államvilág

Államvilág

7 dal az Ijfú Kereszténydemokratáknak

2018. január 04. - Békés Gáspár

 Mint kiderült, a KDNP ifjúsági tagozatának kifinomult modern zenei ízlése a gregoriánokon túlmutat,már csak a szövegértés nem megy például az elnöküknek:

 

 

Azonban én megszavazom nekik a bizalmat, és hiszem, hogy valójában csak a kormány tenyészeti népszaporodási programját próbálják támogatni. Paráznaság vagy sem, vészterhes időket élünk, minél több gyerek kell, akárhogy is fogannak. Én nem állok a siker útjába, sőt. Javasolnék hét fülbemászó, stílusban is a felhasználthoz igazodó dalt, mellyel hangulatba hozhatják magukat az IKSZ tagjai és tökéletes a videóikhoz. Azonban ajánlom minden állampolgároknak is ezt a gyűjtést!

 1. Tila Tequila ft Hot Rod - I like to fuck


Ez a dal a felebaráti szeretetet hirdeti, egy kifejező alkotás arról, hogy különböző emberekkel (egyszerre) különböző típusú testi viszonyt ápolhatunk, előítéletek nélkül, és bár akár meg is fedhetnénk párunkat ezért, de fontos egymás elfogadása, hiszen a szeretet ereje mindent legyőz, egyénként is szeretkezni annyival jobb, mint egy kósza kaland.

2. I just had sex

Egy sláger a pillanat örömének, melyet méltó módon énekelhetünk szex közben és után, ahogy azt Balog Zoltán is elképzelte.

3. Jason Derulo - "Talk Dirty" feat. 2 Chainz

Ez azoknak szóljon, akik néha szeretnek pajzánságokat egymás fülébe suttogni.

 dirty.png4. Cristian Marchi feat. Max C - Lets F**k

Egy dal azoknak a külhoni magyaroknak, akik a világ több pontján is jó keresztény módjára szaporítják a magyart (igaz külföldön kicsit jobban), legyen az Miamiban, New Yorkban, Dubaiban vagy Csíkszeredán.

 5. Geeno Fabulous feat. Young Sixx - I'm so horny


A gyereknemzést kell szem előtt tartanunk, de néha elkap a hév már akkor, ha arra gondol az ember, hogy az országnak nemzen hazafiasan 3-4 közmunkás jobbágyot  dolgos állampolgárt. Ezekben a pillanatokban bátran álljunk párunk elé, és ne titkoljuk vágyainkat!

6. Ceo - Birthday Sex (Jeremih Cover)

Jeles születésnapok alkalmából tökéletes hangulatcsináló ez a szám, legyen karácsony, augusztus 20-a vagy május 31-e (a Kedves Vezető születése). Egy új magyar orbáni "keresztény" legény fogantatása mindig méltó ajándék.

 7. Play N Skillz - literally ı can't ft. Redfoo, Lil Jon, Enertia McFly

Ez a női princípium rajongóinak nagy kedvence lehet majd, hiszen nemes egyszerűséggel megmondja a hölgyeknek, hogy fogják be, és engedelmeskedjenek elsődleges feladatuknak, a szaporodásnak, ne ellenkezzenek már, nem a véleményükre kíváncsiak. Ellenkező esetben tudjuk, hogy egyeseknél van Vak Komondor kéznél (bónusz: polgármester továbbra is lehet az ember!).

 

+1 Baszódjál meg KDNP!


Természetesen nem lehetne teljes a lista a legszexibb KDNP-s dal nélkül, így a határtalan szeretet és a felebaráti szexuális kapcsolatok érdekében ez a dal jótanácsokkal és jókívánságokkal teli. Szóljon teljes szívből azoknak, akik a kereszténység nevében próbálják hülyének nézni az embereket, és gátlástalanul kiszolgálnak egy nemzetromboló, korrupt és cinikus kormányt.

Végül persze egy dal illik mind felett az IKSZ-hez, és ez videót is érdemelt:

Gunther Ding Ding Dong című remekműve, mely egyszerűségével a néplélek velejéig tud hatolni.

Szaporodjatok és sokasodjatok!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://allamvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8713548315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása